luni, 29 iunie 2009

La plimbare prin Bucegi

Cum vremea pentru we asta se anunta ploioasa m-am decis sa stau acasa. Dar uite ca nu prea am avut stare si intr-un final am iesit duminica la munte. Am plecat catre Bucegi cu Marius si un amic de-al lui cu gandul ca daca vremea este ok sa ne cataram prin Turnul Seciului, iar daca vremea e nasparlie sa urcam pe vf. Omu.
Bineinteles ca cei de la meteo au avut dreptate cu prognoza si intr-un final am ajuns la Omu dupa o pauza destul de lunga.

Cum nici unul dintre noi nu urcase pe valea Doamnele, eu unul nici nu stiam de existenta ei, am parcurs si un traseu nou. Odata ajunsi pe cresta, in saua Batrana am luat-o catre Omu mai repejor cu speranta sa fentam ploaia.


Am fost norocosi ca a inceput sa picure cu 50m inainte de a ajunge acolo. Dupa o scurta pauza la adapost, unde ne-am reincarcat bateriile, am luat-o la vale spre masina pe valea Obarsia Ialomitei, unde pe langa apa care o intalneam la tot pasul la picoarele noastre am mai avut alaturi si apa venita din cer.


Ne-am bagat repede in masina la adapost si am pornit catre casa admirand maiestria soferilor care cu masini SUV de 60000 euro merg cu 5 km/ora pe drum forestier. Sincer la ce naiba le trebuie o masina de tipul ala daca nici macar atunci cand o pot folosi cu adevarat nu o fac? Mai mai sa fim martori unor carutasi care sa depaseasca asemenea bolizi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu