luni, 3 mai 2010

Prin Veliko si imprejurimi

De 1 mai muncitoresc am iesit cu familia la vecinii nostri bulgari sa ne cataram nitel la Veliko si sa vizitam o cascada aflata la cativa km.
Am pornit la drum cu Carmen si Mihai care nefiind atrasi deloc de catarat au facut o plimbare prin Veliko cateva ore, timp in care noi ne-am dezmortit nitel pe niste trasee usoare.






Simt din plin lipsa iesirilor la stanca, catarand numai trasee usurele ce mi-au iesit imediat dar nu am suficienta incredere in fortele proprii. Cristina a reusit si ea sa faca traseele, asta dupa mai bine de un an jumate in care nu a facut miscare. Juniorul s-a multumit sa ne priveasca si sa traga un pui de somn cand s-a plictisit sa se uite pe pereti.


Ziua de duminica am petrecut-o vizitand cascada de la Hotnitsa, aflata la cativa km de Veliko. Super zona pentru relaxare la iarba verde, doar ca noi mergand intr-un we dedicat de toata lumea iesirilor in natura a cam fost aglomerat pe acolo. Dar tot am reusit sa gasim un loc unde sa stam ceva timp la iarba verde cu juniorul.
Spre seara ne-am intors acasa tragand, pentru a X-a oara, concluzia ca romani nu stiu sa faca turism , nu stiu sa faca mancare, nu stiu sa faca mai nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu