luni, 28 septembrie 2009

Tura prin Bucegi

Cum anul asta nu am avut nici o iesire cu cortul sus pe munte uite ca a venit si timpul pentru asa ceva. Am plecat la drum cu Tori cu gandul sa dormim pe undeva prin zona Batrana-Doamnele.

Cum nu ne grabea nimeni am profitat din plin de niste tufe pline de zmeura in apropierea Cantonului Jepi. Pe urma, pe coborarea spre Padina, am avut norocul sa gasim si ceva ciupercute comestibile, asa ca pot zice ca a fost o iesire "productiva".

Intr-un final am ajuns si la partea interesanta a acestei zile: canionul Horoabei, o noutate pentru amandoi. Canionul este frumos dar din pacate cam scurt, bine macat ca se continua cu o vale unde nu se face simtita deloc prezenta turistului gunoier.Spre seara am reusit sa ajungem pe culmea ce separa v.Horoabei de v.Doamnele si am decis sa punem capat plimbari pentru aceasta prima zi.


Dimineta ne-am pus in miscare rapid fiind impinsi de la spate de un vant rece de toamna. Dupa 20 minute de mers am iesit in marcajul turistic pe care l-am urmat pana la vf. Omu.

Odata ajunsi acolo, am pierdut nitel timpul prin zona si am plecat la vale pe piciorul Morarului cu gandul sa parcurgem braul de mijloc spre v.Morarului. Din pacate glezna mea inca nu e suficient de puternica asa ca am renuntat la brau, coborat spre Busteni cu gandul sa prindem trenul de ora 3.
Am reusit sa ajung suficient de devreme acasa pentru a rezolva si ceva lucruri domestice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu