luni, 26 octombrie 2009

Escalada la Basarbovo

Cum iarna se apropie cu pasi rapizi am incercat sa profit din plin de we asta cu vreme calduroasa si dupa o zi petrecuta cu familia am evadat din Bucuresti pentru o zi la vecini nostri bulgari.
Sunt pentru a doua oara la Basarbovo si observ ca este destinatia favorita a cataratorilor din Bucuresti, caci altfel nu imi pot explica prezenta lor acolo in numar atat de mare.

L-am avut alaturi ca partener de coarda pe Tori si am profitat amandoi din plin de o zi calduroasa. Am ajuns la sfarsitul zilei fara sa mai am un strop de energie asa ca la ultimul traseu am dat o adevarata lupta pentru a asigura ultima bucla inainte sa ma lase puterile de tot.
Se simte din plin lipsa de antrenament si lipsa iesirilor regulate la stanca. Dar sincer nu prea conteaza atata timp cat ma simt bine cand ma catar, caci am descoperit ca in viata sunt lucruri mai frumoase si mai importante decat gradul unui traseu.
Inca am probleme de acomodare cu papuci noi 5.10 dar sper sa ma obisnuiesc cu ei caci deja imi dau seama ca pot sta si eu pe prize mici fara mari emotii, asta in comparatie cu "barcïle" La sportiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu